Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poznata radijska voditeljica i majka Jelene Karleuše,Divna Kareluša je preminula nakon borbe sa teškom i opakom bolešću koja je na kraju ubila.

Ekipa Hitne pomoći je bila brza i stigla u dom Divne Karleuše ali u tom trenutku oni su mogli samo da proglase smrt.

jelena-i-divna

Ono što javnost jako malo zna a to je da je prije 10 godina Divna prije desetak godina sa svojim tadašnjim dečkom,pjevačem Galetom Mitrovićem,spasila život nepoznatoj osobi.

 

divna

Kako se priča,ono su se vozili autom preko jednog mosta i pored tog mjest agdje su prolazili,čovjek je skočio sa mosta i pao odmah na njihov automobil.U tom prvom trenutku su bili u šoku,ali odlučili su da pomognu odmah čovjeku koji je u tom trenutku odlučio adaizvrši samoubistvo.Stavili su ga u auto i odvukli u bolnicu.

divna22

U pravom trenutku je stigao u bolnicu i ljekari su se borili ali su uspjeli da spase život čovjeku.On je oko mjesec dana bio u bolnici a Divna i Gale su bili presretni jer su spasili život tako mladom čovjeku.

Gale je sa Divnom bio 16 godina a o Jeleni je pazio od njee 14 godine.Ali desio se raskid i Gale i Divna biše nisu imali nikakav kontakt.Kada se Jelena porodila sa provm kćerkicom Atinom,Divna i Gale su odlučili da stave tačku na njihovu dugogodišnju vezu.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments