Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ove sedmice za kupovinu su bile zadužene Maja Marinković i Sanja Stanković koja je ove sedmice i vođa.Na veluku nesreću zadrugara,Maja je donijela jako malo namirnica i oove sedmice Zadrugare očekuje paklena nedelja jer nemaju dovoljno hrane i sve se vidi da će ove sedmice ostati gladni.

Jelenu Krunić je to dotuklo i u tom trenutku ona je doživjela nervrni slom.Ona je urlala,plakala i bijes iskaljivala.Takmičari su se trudili da je smire ali to je bilo neuspješno.Svi su ovih dana jako bili napeti i nervozni a ovaj Majin postupak je bio okudač samo da Jelena poludi.

 

Svi su se trudili da je smire ali Jelena je otimala sve do jednog trenutka kada je bacila Ljubu Pantović sa sebe i krenula da trči preko cijele sobe kako bih uhvatila Maju i istukla je!Udarila je jako i nakon tog postupka Jelena je diskvalifikovana.

 Ovo naravno nije prvi put da Jelena pokazuje znakove agresije i da fizički nasrće na zadrugare.Ona je u prošloj sezoni “Zadruge”istukla Nadeždu,isto radi hrane.Kako je Jelena jako istukla Maju govori činjenica da je Maji iz usta išla krv.

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments