Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Blizankinje Nevena i Miljana Arsić su priveklu veliku pažnju svojim učesšćem u rijaliti programu Zadruga.Kako svojim ponašanjem tako i svojim fizičkim izgledom.One nisu uspjele da dugo ostanu u Zadruzi jer se nisu dovoljno snašle ali napolju ih je čekao dobro uhodan biznis.One od toga jako dobro zarađuju.

Na jednom sajtu za eskort dame je osvanuo i oglas blizankinja ali pored toga bioje i cjenovnik sa uslugama koje pružaju svojim klijentima.

-MIKA.Volim mnogo da se igram.Jako sam pristojna i uvijek nasmijana.Željet ćeš samnom da provedeš vrijeme i da se zabaviš.Ne želim da se upoznajem sa Srbima,nego samo sa džentilimenima.-glasila je poruka Miljanina na sajtu.

 

 Druga sestra je imala drugačiju poruku:
NENSI-Visoka sam,jako pozitivna i pristojna dama.Jako volim zabavu i smijeh.MOŽEMO DA IDEMO NA ZABAVE U KLUB ALI I DA SE ZABAVLJAMO U SOBI.Volim da provodoim vrijeme sa pravim džentlimenima.Ne idem na sastanke i ne želim da se ušpznajem sa Srbima.

 

 

U cj

U cjenovniku usluga koje one prižaju piše da sat vremena provedenim sa njima košta 200eura, 2 sata 350 eura,dok za više od tri sata morat će taj ko se odluči za njih da da 500 eura.

To podrazumjeva i fotografisanje,seks,prljave razgovore,erotksu masažu i još dodatnih stvari koje one posebno naplaćuju.

POGLEDAJTE U NASTAVKU:

 

.

.

.

.

.

.

.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments