Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Na početku kada se desila nesreća govorilo se o tome da je čovjek koji se zabavio u automobil u  kojem je bio Šaban Šaulić,da je Nijemac.Ispostavilo se da je u pitanju Turčin koji nije imao ni njemačko državljanstvo.

Puno ime tog čovjeka je Alsin Levent i on je17.februara u nedelju udario  u auto u kojem je bio Šaban Šaulić sa kojim su bili kum i vozač.On je vozio više od 180 km/h.
Na kraju se saznalo da je Turčin vozio ukradeno vozilo.

On se sada nalazi u pritvoru nakon što je proces liječnja prošao.
Istraga je pokazala da Alsin koji je državljanin Turske nema prebivalište u Njemačkoj.On je rekao kako je navodno prijavljen na jednoj njemačkoj adresi a kasnije se saznalo da se ipak radi o lažnoj adresi.Turčin nije bio na toj adresi,to jeste nikada nije boravio i odmah se pokrenula istraga da se sazna gdje je on boravio i čime se bavio u Njemačkoj.

Zatim tokom istrage je saznato da auto koje je on vozio nije bio njegov,a mnogi su posumnjali da je on ukrao.Vlasništvo auta će se saznati tokom istrage.

Da Vas podsjetimo,Šaban Šaulić od siline udarca doživio da mu pukne srčana aorta i to je bio jedan od razloga njegove smrti.Porodica će obaviti sahranu u ponedeljak,gdje će biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments