Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mladi par,koji su inače bili vjereni,Alen Kučević koji je imao 24 godine iz Prijepolja i Medina Bjeljak koja je imala 22 godine iz Brodavera su nastradali u nedelju poslije podnevnim časovima u saobraćajnoj nesreći kada je na njih naletilo vozilo policije.

Alen i Medina su objavili svoju vjeridbu prošle godine u decembru a odlučili su da velika svadba bude u augustu u Prijepolju.Pripremali su se svakodnevno.

Ono su tog dana kada su poginuli išli da gledaju stan u koji su odlučili da se presele.Udes se desio kada su se vraćali kući a njihova rodbina ne zna baš sve detalje.Alen je kako kažu preticao neko vozilo prije udesa.U autu su bili samo njih dvoje a u policijskom vozilu su bila tri njemačka policajca.

 

Medinin otac Ibrahim je išao istim putem malo prije udesa.Jedno vrijeme je čak i stojao u koloni ne znajući šta se dešava i onda je odlučio da se vrati sporednim putem.

Medininoj porodici i Alenovom bratu koji je takođe u Njemačkoj samo par sati kasnije a onda su oni zvali porodice u Prijepolju i Brodavaru.

 

Medina je u Njemačkoj od svoje druge godine,a otac joj dugo godina radi kao građevinar.Alen je stigoa u Njemačku prije četiri godine.I on je takođe bio građevinar.Medina je pored sebe imala i sestru i brata a Alen dvije sestre i još jednog brata.

 

 Medina je trebala da ove godine završi fakultet u Njemačkoj menadžment i bankarstvo.Posljednji put Medina i Alen su u Srbiju dolazili oko Nove godine i tada su pričali o svadbi i o pripremama kako idu.

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments