Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jučer je moj suprug otiša u WC I zaboravio da zatvori facebook profil.Odjednom se čuo zvuk za novu poruku i ja sam iz radoznalosti došla da vidim ko mu piše i otvorila poruke.

To je bila naša prijateljica,osoba preko koje smo se muž i ja upoznali.Onda sam vidjela da ona pita za mene i ja sam krenula da se dopisujem sa njom.Ali u tom trenutku ja nisam mogla ni da sanjam na šta će ovaj razgovor da izađe.

Dok sam u tom trenutku krenula da kucam,odlučila sam da pregledam poruke od prije i onda je uslijedio veliki šok za mene.Pored toga moj muž se dopisuje i sa kćerkom od naše prijateljice i u tom dopisivanju je bilo puno bolesnih i jako vulgarnih poruke i jedna od njih je bila kako je bio presretan radi odnosa koji je bio neki dan i ona je bila jako sretna jer se po prvi put osjetila kao žena.Ja sam odlučila da izađem iz dopisivanja prije nego što je on izašao iz wc-a.nisam imala snage ni ti volje da mu kažem šta sam vidjela.

 

Ja inače imam 45 godine i tog trenutka mi se cijeli svijet srušio.

 

Mene to možda ne bih ni pogodilo toliko da je to neka djevojka ili žena zrelih godina ali ovo je djevojka to jeste bolje rečeno djevojčica koja ima 16 godina baš i kao naša kćerka.

On mi se gadi i gadi mi se pomisao da sam život provlea sa bolesnom osobom.Evo od jučer ja razmišljam šta da uradim,razmišljam o tome i da ga prijavim policiji ali onda bih se desilo da svi ispaštamo a ja ne želim da budem razlog tome.

Kada bih mi neko sada javio da je on umro,ja bih najsretnija bila!

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments