Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

On je u Srbiji ali i u regionu bio velika zvijezda.Ali Gagi Đogana sada živi u jako malom i skromnom stančiću za koji mnogi kažu da podjeća na neki kafić.Nalazi se u sklopu tržnog centra na Ceraku.

Kroz cijelu karijeru kroz njegove ruke su prošle velike pare a on na kraju svoje uspješne karijere našao stan u blizini pijace ali nikada se ne zna.Možda njegova najstarija kćerka kada izađe iz Zadruge 2 kupi stan koji mu dolikuje jer njoj rijaliti karijera jako dobro ide za sada.

„Gagi rijetko nastupa. Živi u lokalu u sklopu pijace. Često ga viđamo, nekad sa mlađom kćerkom Ninom, nekad sa Luninim psom. Rijetko ko bi pomislio da je tu stan pošto su zidovi išarani grafitima, a takav prostor ljudi koriste u druge svrhe, za lokal ili magacin. Gagi je skroman, on se udobno smjestio. Prošle godine mu je kupila kola, možda mu sada obezbijedi bolji stan“, kaže izvor Sveta, i nastavlja: „Luna ne krije da je veoma vezana za svog oca i da ga mnogo voli. Njoj je teško što njemu posao ne ide kao nekada, pa je od svog teško zarađenog honorara u prvoj sezoni Zadruge odvojila pare da bi mu kupila auto sa klimom. Otvoreno je pričala da je i prije rijalitija odvajala pare da bi pomagala tati, čak je pokušavala da spoji Anabelu i Gagija kako bi on počeo da radi i imao sopstvene prihode.“

“Luna oduvijek govori da je jako vezana za svog oca i da voli jako.Nju jako pogađa jer on slabo radi i nema dovoljno posla da bih pokrio troškove svoje.Čak je u rijalitiju priznala kako je odvajala novac da bih pomogla ocu i željela je jako da spoji Anabelu i Gagija kako bih snimili novu pjesmu i ponovo se probili u estradu.”

Paparaco Sveta snimio je prošlog vikenda Gagija ispred stana kako sa mlađom kćerkom Ninom ulazi u auto. Nemarni komšija zagradio mu je vrata, pa je u kola morao da se uvuče preko suvozačkog sjedišta:

 

“Ma nije istina da ne nastupamo.”-branio se Gagi počinje priču :”Anabela i ja nastupamo zajedno ali ja ne mogu da nikada kažem kako ima posla kao prije,mi i kada smo bili na vrhuncu naše slave to je bilo dva do tri puta sedmično.Mogu da  kažem da mi je to dovoljno da imam lagodan život.Kada spomenemo Lunu,ona je moja kćerka i kakva god da je ,ne mogu da je mjenjam.Ja kao otac nju podržavam u svemu.Kakva je u Zadruzi ona je takva i kod kuće ,inače drama quen.”

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments