Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

I ako se mnogim ljudima činilo da njen oporavak nakon gubitka majke ide na bolje,tokom jednog snimanja došlo je do nemile situacije,naime Jelena Karleuša je doživjela teški nervni slom.

Odjendom ničim izazvana pjevačica se našla u jako teškoj situaciji.Odjenom je ustala i krenula da izađe.Popović je u tom trenutku krenuo da se šali sa ostatkom žirija i u studiju se čuo veliki smijeh.

 

 

 

“Nikome u tom trenutku nije ni palo napamet da zna zašto je Diva tako odreagovala.Popović je odmah izašao z anjom,trudeći se da je nasmije i utješi.Ztaim su se kroz cijeli studio čuli njeni jecaji i veliki plač.Njeno plakanje je trajalo jako dugo a onda je krenula i da zove svoju majku.”-priča jedan izvor koji se nalazio u blizini.

Zatim je i rekla kako ne želi više daživi i da ne vidi smiao svog života.

Dosta puta je ponavljala jedno te isto “MAMA MOJA DRAGA,VRATI MI SE,NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE.MOLIM TE OPROSTI ME ZA SVE,VRATI SE SAMO,SAMO DA BUDEMO PONOVO ZAJEDNO.”

To njeno stanje je rasplako sve koji su bili u studiji i nisu mogli da vjeruju šta se dešava i da Diva koja je uvijek bila jako tako izgleda i ponaša se.

Nakon određenog vremenskog perioda pojavila se i Marija koja se trudila utješiti pjevačicu na sve moguće načine.Zatim joj je jako ljuta radi toga što Jelena ne može da se sabere rekla:
“Imaš deset minuta da se sabereš i vratiš na scenu.”

Na kraju je tako i bilo,ona se sabrala,vratila se na scenu i snimanje je nastavljeno kao da se ništa nije dogodilo.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments