Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U jednom gradu u Bosni i Hercegovini,tačnije u Bihaću desio se jako čudan i neobičan događaj.Svi su se jako potresli kada su saznali za ovo.

Naime,majka je svoju rođenu bebu zamotala u vreću i odlučila da je živu zakopa.Niko ne može da vjeruje da postoje majke koje su spremne da malo ,nedužno dijete,koje su nosile 9 mjeseci,čuvale i pazile i jedva čekale da se rodi na takav način ubije i riješi se.

Žena koja ima 43 godine je uhapšena i privedena odmah u policiju radi ispitavanja.

Cijela priča koju je žena pričala je bila jako sumnjiva,pa su nakon toga policajci odlučili da je odvedu na ginekološki pregled kako bih se neke stvari složile.

Dotična gospođa je svim silama negirala da je imala dijete i da se uopšte porodila.

Nju su prijavili za tako strašan zločin,ljudi koji su znali daje trudna i daje svoje novorođeno dijete zakopala nedalko od kuće.

Njeni incijali su C.R. koja je 1975 godište i svoju bebu koja je stra sedam dana je živu zakopla nedaleko od porodične kuće.

Bebu su pronašli ali nažalost kasno.Za nju nije bilo spasa.Majka je trenutno uhpšena ali šta će se dalje dešavati sa njom ostaje samo da vidimo jer niko još nije upućen šta se tačno desilo i šta je dovelo do ovog čina.

Niko još uvijek ne zna šta je nju navelo da to uradi ali sigurno je psihijatrisjki slučaj.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments