Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
 Policija je dobila dojavu da odmah ide na mjesto požara.Kada su uspjeli da uđu u kući mogli su da zaključe da se tu nalaze tijela dvije osobe koje su stradale.
Nakon kratke potrage,policija je uhapsila ženu incijala S.M. koja ima 55 godina.Za nju se sumnja da pometnula požar u jednoj porodičnoj kući u selu Besnik u opštiniRožaje.U tom požaru život su izgubuli S.M. (61) i njegova nova nevjenčana suprua S.M.  (45)

Policija u Rožajama je rano ujutro oko 6:15 dobila poziv da se desio požar na porodičnoj kući u kojoj se nalaze dvije osobe.Policija je odmah poslata na mjesto događa i sve što su mogli jeste da konstatuju smrt ljudi.

Pored policije poslije ovog slučaja obavješteni su tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Policija je uspjela da sazna da je S.M koja ima 55 godina autobusom krenula ka Podgorici.Službenici su policije su sa zahtjevom zaustavili autobus na području Kolašina i oduzeli slobodu S.M.-stoji u saopštenju.

 

Policija je pokušala da kriminalističkom obradom dokaže da je požar podmetnut jutros.Ona je nosila u ruci kanister i došla sama do porodične kuće.Zatim je ušla kroz prozor kupatila koji je mali i cijelu prostorki špčoča benzinom u kojoj su bili nastradali.Kada je požar izbio ona je odmah pobjegla.

 

 

Select Files

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments