Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U Srbiji se desio jako tragičan događaj!

Oko ponoći se desila strašna tragedija u Nehruovoj ulici koja se nalazi na Novom Beogradu kada je mali dječak od 12 godina Vasilije odlučio da izvrši samoubistvo.On je to počinio tako što je skočio sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živio sa svojim roditeljima.Prema informacijama koje još nisu potvrđene,on je odličio i da ostavi oproštajno pismu u svojoj sobi a razlog koji je naveo je šokantatn.

On je napisao da je to odlučio da učini jer mu majka nije dozvolila da igra video-igrice kada je on želio.

Ali njegova prodica je to negodovala i rekla da nije istina.

Stric od mladog Vasilija je izašao iz zgrade jako ljut i tužan i rekao je novinarima da je on stavio pismo oproštajno koje nije istinito i da ne vjeruju da se on ubio radi igrica.

-“Molim Vas da me ostavite na miru.To nije istina,ovo je ljudi velika tragedija.Jel vi vidite šta se desilo.Vasilije nije ostavio nikakvo oproštajno pismo i naravno da nije istina da se ubio radi vidoe igrice.Došao je iz škole sasvim normalno kao i do sada i onda je odlučio da skoči kroz prozor.”-rekao je Stric vidno potresen.

 

-Inače njegov tata je jako teško bolestan i iza sebe ima tri velike i teške operacije.-naveo je na kraju

– Njegov otac je teško bolestan, imao je tri teške operacije – dodao je na kraju.

Svi su šokirani ovom što se desilo i cijeli komšiluk se pitao “Kako to da se njemu desi”.

“On je o jako kulturan dečko.Bavio se sportom,ovdje su došli prije 10 godina i njegovi roditelji su odmah dali 5.000 eura da se urade pločice u zgradi.Kulturni,jako obrazovani ljudi,ma samo riječi hvale za njih imamo.-kažu komšije

 

Kažu da su tu noć čuli veliku buku,vika,policija je bila tu,lift je radio jako često ali niko nije mogao da zna šta se dogodilo.

Komšije određene su rekle da mu je otac imao jedno vrijeme problem i saalkoholom i da su pomislili da nešto nije uredu s njim.

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments