Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nakon smrti Šabana Šaulića u narodu poznatijim kao Kralj Narodne muzike,stanje u porodici Šaulić se jako smirilo. Mediji su prestali da objavljuju vijesti vezane za Šabana,njegovu porodicu ili njegovu prošlost.Međutim u poslednje vrijeme se mnogo govori o testamentu Šabana Šaulića. U toj priči su aktuelni sama supruga Goca kao i troje djece. Ovih dana je došlo nešto novo u vezi sa testamentom, pa se tako problemi nastavljaju.

Navodno u testamentu je napisano kako sva pokretna i nepokretna imovina ide njegovoj ženi djeci, ali i unucima. Po riječima  nekih prisutnih ljudi koji su bili samo par dana sa Šabanom prije njegove smrti govore kako je Šaban Šaulic u poslednje vrijeme bio jako uznemiren te je htio da se pitanje testamenta riješi u najkraćem roku što je naravno i učinjeno.

Jedno jutro je ustao,vidno uznemiren i zatražio od Goce da pozove njihovog porodičnog advokata.Ona je govorila da to je umislio i da treba da zaboravi to.Ali on nije odustajao,te je ona pozvala advokata.Samom činu pisanja testamenta bila je prisutna i sama Goca.On je želio da napiše testament kao da j enešto osjećao.

U tom testamentu se govori kako njegovoj supruzi Goci pripada kuća vrijedna par miliona eura, ali i svi računi otvoreni na Šabanovo ime u vrijednosti od preko pola miliona eura. Tri stana u glavnom gradu Srbije, Beogradu pripala su njegovoj djeci, dok je ljetnikovac u mjestu gdje je Šaban volio da boravi pripao njegovim unucima.

Nakon što je ovo saznala javnost, javljaju  se burne reakcije jer se smatra kako  njegov vanbračni sin nije dobio ništa. Javno se nije pričalo o dijelu koji Šabanov vanbračni sin treba da dobije.Međutim Srpski mediji su dobili informaciju kako je vanbračni sin ipak dobio dio nasljedstva.

Kako će se završiti ova dilema ostaje nam da vidimo.Nadamo se da će priče i spekulacije o ovoj temi u skorije vrijeme da prestanu.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments