Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Za Anu Nikolić vjerovatno svi znate. Naime, ona je nekada bila jedna od najzgodnijih pjevačica koje su se javile na našim prostorima. Ana se javila na našoj sceni prije nekoliko godina, ali svoju veliku popularnost je stekla snimivši pjesmu Mišo moj , 2010. godine.Pored toga svi je se sjećaju dok je izvodila pjesmu “Romale Romali” u kratkoj haljinici,sa zavinom figurom.Bila je seks simbol i mnogi muškarci su ludili za njom.

Stekavši svu tu popularnost postaje jako poznata na našoj estradi te tako nastavlja snimati niz svojih pjesama koje se slušaju i dan danas. Kada je upoznala jednog od najboljih repera na našoj estradi Rastu poslije nekoliko vremena je uplivala u emotivnu vezu, koju je poslije krunisala brakom.Poslije braka oni su dobili predivnu kćerkicu “Taru” ali tada nevolje u raju počinju.

Poslije izvjesnog vremena ostaje trudna, i tu započinje njena potpuna promjena fizičkog izgleda što se tiče kilaže.

Kako je rodila dijete, poslije određenog vremena dolazi do raznih problema u braku sa Rastom, nakon čega dolazi do razvoda. Brak im nije išao baš najbolje,problemi su se nizali.Mnogi kažu da je najviše na njihov brak injihovu vezu uticala Anina ljubomora i njena nesigurnost u samu sebe.Sve je to uticalo na regionalnu zvijezdu kako pshički tako i fizički.

U jednom trenutku Ana je došla do čak nevjerovatnih 125 kilograma. Međutim pomoću raznim tretmana i treninga Ana je kako kažu uspjela vratiti svoju kilažu ispod 100 kilograma. Ana je pokušala i da se riješi masnih naslaga pomuću lasera, ali to ju je još više psihički dotuklo.Jer rezultati nisu bili baš zadovoljavajući i ona je stekla utisak da nikada se neće vratiti na svoju kilažu i to ju je mnogo potreslo psihički.

Da li će Ana uspijeti u misiji da vrati svoje tijelo kao nekada ostaje nam da vidimo …

Da li će ponovo biti seks simbol regiona za kojom će svi muškarci uzdisati ostaje samo da vidimo!

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments