Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekoliko dana se desilo stravičan događaj u jednom  od gradova Unsko – Sanskog kantona. Ovaj događaj je uzdramo citavu Bosnu i Hercegovinu. Cijela država je u šoku i niko ne može da vjeruje da nas zapravo takvi ljudi okružuju.

 

Naime, prije par dana u Bihaću jedan žena stara 43. godine bila je uhapšena od strane policije. Glavni razlog je bio da se ispita takozvano počinjeno ubistivo. Ova žena tokom čitavog ispitivanja negirala da je bila trudna, te da se porodila, pa je policija bila primorana obaviti ginekološki pregled.Govorila je da je sve laž da su to ljhudi izmislili jer su jako ljubomorni na nju.

Da bi situacija još više bila čudnija nju su prijavile anonimne osobe koje su to vjerovatno sve vidjele, te otkrivaju kako je dijete ukopala nekoliko metara od svoje kuće.

Oni su rekli da su znali da je trudna i da je sve to bilo očigledno i da poslije ne znaju šta se desilo sa bebom jer bebu nikada više nisu vidjeli.

Nemamo mnogo informacija o ovoj ženi al znamo da je 1975. godište i da su joj incijale C.R.

Što se tiče bebe za nju nema nikakve nade jer je odavno mrtva. Što se tiče majke ona je uhapšena i trenutno je na ispitivanju te se ne zna šta će se dalje dešavati.Policijska uprava je stigla na mjestu i pronašli su bebu z akoje više nije bilo nade.Mrtva je bila i nije davala znakove života.

Glavni razlog ovog čina je još uvijek nam nije poznat i razmatra se, ali zasigurno znamo da ova žena pati od velike psihičke bolesti.

Nadamo se da će ovakve osobe dobiti ono što su zaslužili.I da se nikada ovakav slučaj neće ponoviti.Jer bebe ništa nisu krivu i ove osobe treba da se liječe na adekvatnom mjestom!

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments