Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna od najpoznatijih pjevačica bivše Jugoslavije za koju se govorilo da je najzgodnija pjevačica u to vrijeme je poznata u javnosti radi svoje burne karijere. Naime  Lepa Brena je u toku svoje karijere pored brojinih hitova koji se slušaju i dan danas imala je jako prisan odnos sa svojom publikom.

Poznata je po tome što je često tokom svojih nastupa izvodila određeni broj muškaraca iz publiike izvodila na scenu, zatim mnoge je iznenadila svojim penjanjem na rame svog harmonikaša Saše Popovića.

Pored svega ovoga što joj se dešavalo u burnoj karijeri Lepa Brena će zasigurno ostati poznata posvom dolazku na koncert  u helikopteru kao velika svjetska zvijezda.

Iako je u to vrijeme bila jako atraktivna i dan danas naša zvijezda Lepa Brena se ne prepušta svojim godinama te održava svoje tijelo što je bolje moguće.

 

Lepa Brena je prije nekoliko dana zajedno sa svojom prijateljicom ali i kolegicom Sanjom Đorđević otišla na odmor u Hrvatsku. Nekoliko dana poslije toga nastala je njihova zajednička kako uživaju u svom odmoru.

Na toj fotografiji je Lepa Brena bez problema i bez ikakvog kompleksa pozirala u bikinuju bez obzira na svoj izgeld.

Neki od vas će možda i osuditi nju sa obzirom na svoj izgleda, ali ona je zasigurno jedna od rijetkih zvijezda koja se ne stidi svog izgleda bez obzira na to što nije uređena.

Pogledajte fotografiju koju je objavila Sanbja Đorđević sa odmora :

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments