Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svetlana Ceca Ražnatović po mnogim jedna od trenutnih velikih zvijedna naše javne scene prije nekoliko dana doživjela je stravičnu situaciju. Pored njene velike muzičke karijere koju je započela još davne 1988. godine i pored brojnih hitova koje je snimila treba napomenuti da je Ceca udata za Željka Ražnatovića – Arkana.

Glavni razlog zbog čega se sve ovo dešava Ceci je tužba koju je dobila od strane Jelene Karleuše. Naime, Karleuša je tužila Cecu zbog tadašnjeg naručivanja ubistva njenog vjernika Zorana Davidovića koje se desilo 2000. godine.

Svetlani Ceci Ražntović je sve to teško palo što joj se dešava od strane Jelene Karleuše, te je ona odlučila da je tuži i da istina izađa vidjelo. Iako su obje pjevačice čak po nekoliko puta pozvane od strane suda u takvim situacijama se pojavljivala samo Ceca.

Jednom prilikom Ceca je izjavila za medije kako samo želi se to sve završi i da sva istina izađe na vidjelo. Takođe je navela da misli kako Karluša laže što kaže da ima dokaze jer se još nije pojavila ni na jednom suđenju.

Kako kaže Svetlana pored svega što joj se dešava samo ne dozvoljava da joj se djeca kao i njeno prezime Ražnatović sramoti i ne želi da joj djeca ispaštaju zbog cjelokupne situacije.

Kako će se završiti ova dilema između dvije pjevačice ostaje nam da vidimo…

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments