Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Na našoj estradi u posljednih par mjeseci dolazi do jako puno tragedija. Među neke od njih su stravične saobraćajne nesreće naših pjevača, glumaca ali i mnogi su oni koju su nas napustili i otišli na bolje mjesto. Svi u šoku i ne mogu da vjeruju šta se to dešava sa balkanom.

Međutim ovom prilikom vam donosimo na veliku žalost svih nas još jednu stravičnu vijest koja će vas zasigurno potresti.

Naime, u ovom slučaju se govori o velikoj estradnoj zvijezdi Dragani Mirković. Kako saznajemo Dragana je prije nekoliko dana imala koncert koji je bio svakako uspješan kao i gotovo svaki.Ali nije sve bajno kako izgleda. Vraćajući se sa koncerta naša zvijezda je doživjela stravičnu saobraćajnu nesreću.Nesreća nije bila bezazlena i pogledajte kakve posljedice će te imati.

U saobraćajnoj nesreći koju je doživjela Dragana je oštetila kičmu i već nekoliko dana je se oporavlja.

Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživjela Dragana je izjavila nešto što je mnoge njene fanove ostavila u čudu.

Nakon te zaista nemile situacije Dragana je izjavila kako će da okonča svoju muzičku karijeru ali s tim da će za sve nas pripremiti posljednji oproštajni koncert.

Kako kaže shavatila je da je vrijeme da okonča karijeru jer joj je zdravlje i život na prvom mjestu. Takođe navodi kako jako brzo skinula kilažu jer previše vremena provodi u krevetu ali i psihičko stanje joj nije baš stabilno.Radi toga ona se ne osjeća sposobnom za daljni rad i smatra da bih bilo najpametnije da se povuče.

Ovo će biti zaista težak period za Draganu Mirković jer je to žena bila puna života pozitivne energije te je stalno vrijeme provodila ˝na nogama˝. Mi smo naravno uz našu  Draganu i nadamo se da će nam se što prije vratiti i što jača da će biti.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments