Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekoliko dana umrla je poznata srpska glumica koja je glumila čak i u filmovima James Bonda. Naime naustila na je Nađa Regin u svojoj 87 godini životu.

Iako je izgradila veliku karijeru na našim prostorima, vrhunac njene karijere su filmovi loje je snimala sa James Bondom. Iako su filmovi snimani 60 godina prošlog vijeka i dan danas imaju veliki značaj. Ti filmovi su ˝From Russia with love˝ koji je sniman 1963. godine kao i ˝Goldfinger˝ koji je sniman 1964. godine.

Na društvenoj mreži Twitter, kao i na zvaničnoj stranici 007 filmovi objavljen je status koji glasi : ˝Jako nam je žao što je Nađa Regin preminula u 87. godini života. Naše misli su sa njenom  porodicom i prijateljima. ˝

Pored ovih navedenih filmova Nađa Regin je takođe glumila i u: Danger Man, The Saint and Dixon of Dock Green i The Avengers.

Što se tiče njene biografije rođena je davne 1931. godine u jednom gradu Srbije, Nišu. Svoju akademiju glume završila je u glavnom gradu Srbije, Beogradu, a pored toga je diplomirala na filozofskom fakultetu.

Svoju glumačku karijeru je još počela kao srednjoškolka u jugoslovensko njemačkoj produkciji, a kasnije je nastavlja u Austriji, Velikoj Britaniji, …

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments