Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U ovom slučaju radi se o jednom glumcu kojeg vjerovatno svi znate. Jednostavno je nemoguće da niste gledali barem jedan film ove velike zvijezde.

Naime, radi se o Pirsu Bronsnanu, koji nas je sve oduševljavao u svojim filmovima. Međutim uloga po kojoj ga i dan danas pamte je iz filma ˝James Bond˝.

Pirs Brosnan je glumac koji pored toga što nas je očarao svojom glumom, može se pohvaliti i svojim privatnim životom.

Mnogi su pokušali da mu se umiješaju u život ili stvaraju negativnu energiju u njegovoj porodici kritikujući fizički izgled njegove žene. Međutim on se previše ne obazire na to.

Da vam napomenemo Pirs Brosnan je u braku sa svojom ženom oko 18. godine, tačnije oni su stupili u brak 2001. godine. Za njega se smatra da je veoma poželjan kako zbog fizičkog izgleda tako i zbog svojim osobina koje ga krase. On je kako navodi uvijek fin prema ženi, te ostaje vjeran svojoj ženi bez obzira na sve.

Kada je Pirs jednom prilikom davao izjavu dobio je pitanje koje je bilo vezano za kilažu njegove žene, odnosno kako mu ne smeta njena debljina.

On je naravno odgvorio u svom stilu rekavši kako je podržavi u dijeti, ali i bez obzira na to njemu ne smeta njena kilaža. Takođe je naveo da je voli bez obzira kakve je građe i da je ona za njega zaista posebna žena.

 

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments