Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Za njega ste vjerovatno svi čuli. On je jedna od najvećih zvijezda koja se javila na našoj javnoj sceni. Rođen je 1950. godine i jedan je od najvećih legendi koji kako kažu pored brojnih hitova ima najbolji odnos sa svojom publikom.

Pored svega što mu se dešavalo u jako uspješnoj karijeri nikad nije zaboravio svoje rodno mjesto, svoje Sarajevo, kojem kako on kaže svaki put se sa sve većom ljubavlju vraća u njeg.

Naime, on je Zdravko Čolić koji i dan danas pored toga što očarava svoju stariju publiku, i mlađa sve više sluša njegove pjesme. Pored brojnih hitova koje ova legendi ima, njegova karijera je obilježena sa 5 albuma ali i sa mnogim brojem kocerata.

Iako u toku njegove velike karijre nikad nije mnogo spominjao svoj privatni život, svoju porodicu je skrivao od javnosti, kako bi živjeli što mirnijim životom. Takođe, može se pohvaliti time da u toku karijere nikada nije imao nikakav skandal.

Međutim prije nekolika dana smo vidjeli Zdravka Čolića zajedno sa njegovom ženom Aleksandrom Čolić. Između ostalog oni su nam otkrili kako su svoju vezu krunisali 1.maja 2001. godine, te kako je cjelokupna situacija se desila skroz spontano.

Otkrili su nam kako imaju dvoje divne djece Unu i Laru. Istakli su nam da se jako dobro slažu i da nemaju nikakve poteškoće u braku.

Mi se nadamo da će nam Zdravko pjevati još dugo, i da će prije svega ostati čovjek.

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments