Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ukoliko živite u nekom naselju ili selu od sada ćete sve promijenti. Naime, kroz prošlost od našim predaka sve što su oni uzgajali i ono čime su se bavili, u velikoj vjerovatnoći ćemo mi to preuzeti.

Između ostalog naše straije generacije su nas uvijek učile kako u dvorištu treba da bude cvijeće i zelenilo koje će pozitivno djelovati na nas, ali i da bi se održavao što čišći zrak u okolinu.

Međutim nije sve tako kako su nam pričali. Postoji određena zelenila koja nam može uništiti život u potpunosti. Evo o čemu se radi.

Prema mišljenjima nekih biologa oni govore kako svaka biljka ima neko značanje i uticaj na život ljudi. Za neka mišljenja ste vjerovatno čuli, ali mi vam danas donosimo biljke koje unose nesreću u naš dom i njih treba zaobilaziti što je više moguće.

Bagrem- ovo je drvensta biljka i pripada rodu lišićara. Međutim u nekim područjima se smatra da je bagrem invazivna biljka. Takođe za ovu biljku se kaže da izaziva oskrvuće.

Orah– ovo je plod drveta i za njega kažu da je jedan od najzdravijih plodova. Naravno to je istina, ali stablo ove vrste treba zaobilaziti jer izaziva smrt.

Naravno sve ove biljke imaju i pozitivan uticaj na nas ali nakon ovoga bi trebalo da budu što dalje od naših domova.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments