Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mlada pjevačica Milica Pavlović je inače poznata po tome što vrlo rijetko govori o svom privatnom životu.

Ona je uvijek raspoložena za priču ali ako je vezana za njenu karijeru,pjesme,spotove i nastupe,a kada je pitate nešto privatno ona automatski mijenja temu.

Ona je gostovala u poznatoj emisiji na Pinku sa Ognjenom Amidžićem.On je odlučio da joj postavlja jako provokativna pitanja kako bih je na bilo koji način isprovocirao.Odlučio je da zađe duboko u njenu intimnost i ona je radi toga odlučila da mu se osveti.

Tokom gostovanja kod njega Amidžić uvijek svojim gostima pravi razne igrice i pita pitanja na koje do sada nisu imali priliku da odgovore.

Tako je on odlučio da pita Milicu kada je izgubila neivnost.

“Ja sam sada došla ovdje jako spremna.Dosta je više bilo da nas ti mučiš.Mislim da je pravo vrijeme da ja krenem da mučim a sa 35 godina to mogu.Ti i niko do novinara ne može da se pomiri sa činjeicom da ne želim da pričam  o svom emotivnom životu.”- i zatim je odlučila da napravi jedan potez koji je mnoge iznenadio.

Ona je odlučila da postavi sliku Ognjena kako se šminka i sprema pred emisiju i tako sve iznenadila a na njegovo provokativno pitanje nije željela da odgovori.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments