Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekoliko dana u svim medijima se pojavila vijest kako se na snimanju regionalnog takmičenja pjevača “Zvezde Granda” desilo nešto nesvakidašnje.

Naime,Pjevačica Jelena Karleuša je brzo izašla sa snimanja bez najave da će to uraditi.

Snimanje je išlo po standardnom toku i kako su svi prisutni mogli da vide Jelena je bila vidno raspoložena i to mnogo više nego u prijašnjim emisijama.

Ali kako je vrijeme odlazilo i njeno raspoloženje se promjenjivalo.Ona je bila tužna,raspoloženje se promjenilo i vidjelo se na njoj da jedva izdržava da provede vrijeme tu.

U jednom trenutku Popović,inače čelnik Grand produkcije se krenuo šaliti sa svim članovima žirija i svi su se smijali svo vrijeme.Jelena u tom trenutku je naglo ustala i bukvalno istrčala iz tu studija.-navodi izvor blizak jako pjevačici i dodaju kao priču još:

 

Odjednom su se začuli Jelenin plač i jecaji.Svi kažu da je bilo jako strašno i tužno.Njeno plakanje i kukanje je trajalo deset minuta a svo vrijeme je kroz plač zvala svoju majku.Mnogo put je ponavljala:

“Mila moja mama vrati mi se,ne mogu da živim bez tebe.Mama molim te izvini i oprosti mi za sve.Uskoro ću i ja da ti dođem i ti i ja ćemo ponovo da budemo zajedno.”

Takvo njeno stanje je čulo pola studija i svi su ostali u šoku nakon tih scena i riječi.Mnogi su rekli da se ne sjećaju kada su čuli da neko tako bolno i tužno plače.

Nakon ovih riječi oglasio se njen PR tim.

-Velika je laž da se desila ta drama oko snimanja “Zvezde Granda” i svi tekstovi koji su pisani na ovu temu su od samog početka do kraja izmišljeni i izopačeni.

Takođe iz njenog PR tima su odlučili i da stave tačku na spekulacije koje su vezane za njen razvod:

Zatim i Jelena je odlučila da se oglasni na instagram profilu:

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments