Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Od dana kada joj je majka preminula,Jelena je odlučila da napusti sovju kuću na Dedinju.Ona je jako loše,povukla se u sebe,ne prestaje da plače.

U jako teškom psihičkom stanju je.Velika depresija vlada.Ono što je očigledno jeste da je Jelena vidno mnogo smršala.

Mnogi njeni fanovi kažu da je smršala do neprepoznatljivosti.

Mnogo se povukla u sebe.

Inače Jelena je bila osoba koja je mnogo vodila računa o svom izgledu.Prepoznatljiva je bila po velikim oblinama i jako skupom i modernom garderobom.Nikada se nije desilo da je izašla iz kuće a da njena garderoba na njoj nije usklađena.

Ali niko joj ne zamjera sada jer nju i njenu porodicu je zahvatila velika tragedija i može se reći da za pjevačicu ova nova 2019. godina nije dobro krenula.

Prvo je krenula porn afera a sada i smrt majke z akoju je pjevačica bila i previše vezana.

Njena majka je sahranjena na Novom groblju na Brežanijama.

Ona je odlučila da otputuje u Kinu kod svog supruga i niko ne zna kada će se ponovo vratiti u Srbiju a poznato je da će kod Duška da bude jedan određen period. Možda čak i zauvijek ostane tamo i proba se u karijeri u Kini.

Saša Popović je bio kod Jelene u posjetio i vidio da je jako loše i uvidio je tada koliko je Jelena bila vezana za majku.

Ovo je velika tragedija za cijelu javnost pogotov za porodicu.

Kada je Saša sa svojom suprugom Suzanom išao da je posjeti,rekao je kako je ona pola sata samo ćutala a kada je progovoril,pričala je nepovezane priče,rekao je Popović.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments