Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Po mnogim mišljenjima jedna od najvećih zvijezda prošlog ali i ovog vijeka je Lepa Brena. Za Brenu vjerovatno svi znate. Pored toga što je bila jedna od najvećih zvijezda u bivšoj Jugoslaviji, Brena i na trenutnoj javnoj sceni dominira.

Iako je snimila mnogo hitova koji su obilježili njenu karijeru, Brena se i dan danas prepoznaje po fantastičnim koncertima i nastupima koje je održavala za vrijeme Jugoslavije.

Prije nekoliko dana saznali smo da je Brena bila na odmoru sa svojoj porodicom i svojim prijateljima na Bora Bori, a nedugo nakon toga je održala malu turneju u dalekoj Australiji.

Takođe je postala i baka, jer je Aleksandra Prijović poznata srpska pjevačica rodila Breninom Filipu sina.

Međutim kako i dan danas je Brena u modi ispred svih tako je isto bila u u osamdesetim godinama prošlog vijeka. Još u to vrijeme ona nikad nije žalila ako bi novac potrošila na neki komad odjeće ili na šminku.

Brena nam je otrila u jednom od intervijua kako je prije nekih 30 godina potrošila čak 3.000 eura na samo jednu bluzu.

Navodi kako je u tom vremenu bilo u modi odjeća sa školjicama, te ukoliko neko nije imao takav komad odjeće velika je vjerovatnoća da neće uspijeti na javnoj sceni. Naravno, Brena kao velika zvijezda u to vrijeme je preko svog menadžera uspijela da dođe do tog komada odjeće. On je stigao iz Londona u što kraćem roku.

Ovo je još jedan od dokaza zašto je Brena velika zvijezda koja će se uvijek slušati.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments