Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekoliko mjeseci desio se stravičan događaj u mjestu Šnajtah koje se nalazi u Njemačkoj. Naime jedan mladić iz nepoznatih razloga je ugasio život svojih roditelja.

Naime, ovaj mladić je prvo pokušavao na razne načine da usmrti svoje roditelje roditelje. Nakon što je to uspio, odlučio je da ih zabetonira. Nedugo nakon toka našao se ispred Nirnberskog suda gdje je dobio doživotnu kaznu.

Sada ćemo vas upoznati sa cjelokupnom situacijom i objasniti kako se sve ovo odvijalo.

Prvi pokušaj ubistva desio se još u decembru 2017. godine. Ingo (26) je pokušao da otruje svoju majku (66). Prvo je stavio u hljeb otrov, ali međutim majka je uspijela da preživi taj napad. Nedugo nakon toga joj je smjestio otrov u piće ali na svu sreću ona ga nije popila.

Nakon nekoliko neuspijelih pokušaja ubistva odlučio je da usmrti majku udarcem u glavu dok je ona spavala. Na sličan način je takođe usmrti i svog oca (70).

U ovome svemu nije bio sam Ingo, njemu je pomagala njegova zaručnica. Od straha da bi neko saznao za ubistvo on ih je zabetonirao u garažu, a policiji je samo prijavio njihov nestanak.

Odmah poslije toga je Ingo odlučio da se oženi sa zaručnicom. Takođe je pokrenuo i akciju preko društvenih mreža i govorio je svima kako su mu roditelji nestali.

Međutim policija uz pomoć susjeda koji su dali neke informacije uspijeli su da nađu tijela roditelja, a Ingo je osuđen na doživotnu robiju.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments