Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Iako živimo u ˝modernom˝ vremenu gdje je gotovo sve moguće, ove će vas sigurno šokirati. Ova priča nam je stigla iz Srbije, tačnije u jednom selu u Negotinu.

Naime u jednoj porodici koja je živjela skromnim životom desila se nesvakidašnja situacija. Pošto nisu bili u stabilnoj ekonomskoj situaciji najsposobniji član porodice odlučio je da ode u inostranstvo kako bi povećao prihode svojoj porodici.

Sve bi to bilo normalno da žena i svekar nisu zaplivali u emotivnu vezu.Čuvši to odmah smo izašli na teren da vidimo o čemu se radi.

Prije nekoliko godina došlo je do velike svadbe koja je bila za pamćenje. Nedugo nakon toga žena se porodila te tako unijela radost u kuću, rođenjem jednog dječaka.

Međutim poslije određenog vremena muž odlazi u inostranstvo kako bi osigurao tamo mjesto za svoju ženu i dijete. Ali tu se dešava veliki zaplet situacije.

Dok je muž mukotrpno radio u inostranstvu, njegova žena i otac su se međusobno počeli sve više približavati jednom drugome. Po selu se počela širiti priča o vezi između njih, ali niko nije mogao to da tvrdi sa sigurnošću.

Nedugo nakon toga je žena podnijela zahtjev za razvod braka, te je svima priznala kako voli i živi sa svekrom. Šokiran situacijom sin se odmah vratio da vidi šta se dešava.

Čim je došao žena mu je priznala da je sve istina te da voli njegovog oca. Iako je došlo do međusobnog vrijeđanja na kraju je ipak došlo do razvoda navode mještani.

Trenutno dijete živi kod svoje bake, dok otac se i dalje snalazi u inostranstvu. Takođe planira kako dječak odraste da ga dovode kod sebe i da bez problema žive.

 

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments