Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mihajlo Maksimović je uhapšen.

On se tereti za organizovanje velikog lanca prostitucije ,navodno elitne.

On je radio sa najpoznatijim srpskim pjevačicama,straletama ali i voditeljicama.

Desio se veliki preokret u kojem su otkrivena njihova imane,nakon što je Maksimović pred kraj mjeseca februara uhapšen na poznatom beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” i kod njega su u tom trenutku pronađeni papiri na kojima su spiskovi imena estradnih prostututki,a pored spiska bio je tu i katalog sa slikama i cijenama.

Sa njim kako navode neki mediji su surađivale pjevačica Dušica Grabović,zatim aktuelna učesnica rijalitija Ana Korać,Sanja Stanković i kontraverzna Anđela Vještica,tu su još bile starleta Božana Vujinović i kreatorka Nataša Šavija čije se ime u poslednje vrijeme vezuje za Acu Lukasa.

Kako se saznaje među njima i u njegovom cjenovniku su bile bivša učesnica rijalitija i pjevačica Dušica Grabović koju je Saška Karan još u rijalitiju “Farma” optuživala da se bavi prostitucijom,ali tu su još i Mina Vrbaški za koju se čulo prvi put nakon afere sa Šakom Polumentom,a zatim je svoju karijeru u javnosti nastavila u učestovanjem u rijaliti programu “Zadruga1, a sada i Zadruga2”.

Među njima je i u javnosti poznata “Anđela Vještica” koja je već javno priznala da je imala seks za novac.

 

Kako kažu dobro provjeren izvor sa Maksimovićem kao njihovim markom su bile u saradnji i još neke učesnice rijaliti programa”Zadruga”

-Poznati makro je sarađivao kao se gleda sa ola estrade.Neke od tih djevojaka je on iznajmljivao po satu i to za jako veliki novac a to su bile Sanja Stanković i Ana Korać.

S povratkom Aleksandre Subotić krenule su se neke stvari otkrivati.Kako je ona izjavila preko Ane je prešlo gotov pola Albanije uticajnih ljudi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments