Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Za veliku balkansku zvijezdu Eminu Jahović ste vjerovatno svi čuli. Iako je ona na javnoj sceni već 20 godina u ovakvom izdanju je većina vas nikada nije vidjela.

Emina Jahović iako trenutno se nalazi na Balkanu jako dobija na popularnosti i van granica Balkana. Trenutno živi u Turskoj zajedno sa svojom djecom i tako kako želi da se malo udalji od medija.

Iako se Emina javila na našoj sceni još prije 20 godina, ona tada nije bila zadovoljna svojim izgledom. U to vrijeme kada je Emina počela sa svojom karijeru nisu plastični hirurzi nešto pretjerano popularni pa je Emina svoj izgled sređivala korak po korak.

Prvo na šta je obratila pažnju je njeno lice. Prvo je dotjerala bradu, zatim usne, jagodice dok nije došlo onoga kako ona smatra da je savršeno. Čak se u medijim jednom javila informacija kako se njene operacije koštale nevjerovatnih 20.000 eura.

Međutim sve to joj je pomoglo da što bolje uspije u svojoj muzičkoj karijeri. Pa tako pored izvanderdnog glasa koji poseduju za nju važi da je jedna od najljepših pjevačica koje su se javile na našim prostorima.

Naravno, Emina ni sada ne zapušta svoje tijelo te redovno provodi vrijeme u teretani, kako bi održala svoj fizički izgled.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments