Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna od zvijezda na Balkanu je Svetlana Ceca Ražnatović. Za nju vrijedi da je da je jedna od najljepših pjevačica na našim prostorima, pa joj čak zavide i mlađe koleginice.

Međututim, Ceca nikada nije krila od javnosti da je obavljala imala neke plastične operacije, kao što su stavljanje silikona i pumpanje usni.

Uz pomoć brojnih hitova koje je snimila i fantastičnih koncerata koje je održala time je uspijela da poveća svoju popularnost te stekne što više fanova.

Naravno oni su joj uvijek pružali punu podršku. Kako kaže preko društvenih mreža je svakodnevno dobija poruku i kojim su joj dodjeljivali komplimente. Iako je Ceca rođena 1973. godine, i pored burnog života kao i rađanje Veljka i Anastasije, ona fantastično izgleda.

Međutim, prije nekoliko dana u javnosti su procurile njene fotografije iz mladosti. Samim tim ona na slikama nije imala nikakvu operaciju pa je izgledala drugačije.

Mnogi su je zbog tih slika osuđivali, ali takođe i vrijeđali bez dlake na jeziku. Ali jedno vrijeđanje je svima privuklo pažnju jer je neko napisao da izgleda kao ciganka. Dok sa jedne strane je vrijeđaju, drugi su čak i sa te slike očarani njenom ljepotom.

Mi smo vam pripremli slike, a vi sami procjenite kako je Ceca tada izgledala. Pogledajte:

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments