Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutno jedan od najaktuelnijih reality parova su Milojko i Miljana. To je veza između 74-godišnjeg muškarca i 21-godišnje djevojke. Kako je javnost saznala za njihovu vezu, nedugo nako toga odlučili da se pojave u reality show-u ˝Parovi˝.

Međutim, samim ulazkom u ovaj show dolazi do stalnih svađa, ali i po nekim izlaska istine na vidjelo. Naime, dolazi do stalnih svađa između Milojka i Miljane.

Miljana je počela u skorije vrijeme sve više i više provoditi vremena sa Požgajem jednim od učesnika ovog reality show-a. Čak su i jednu noć proveli skroz zajedno samo kako bi Miljana napravila Milojka ljubomornim.

Prije nekoliko u Tajnoj sobi našli su se Miljana i Požgaj zajedno u društvu sa Vesnom Rivas. Kako svi znamo da se u tajnoj sobi dešavaju najzanimljivije stvari koje interesuju javnost, nakon nekog vremena njima se pridružijo i Milojko.

Čim je Milojku ušao u sobu Miljana u strahu odmah je pokušala da se sakrije iza vrata. U svom tom strahu kako bi se opravdala Miljana je samo rekla Milojku kako ju je produkcija zvala u tu sobu.

Požgaj bez imalo oklijevanja je dodao kako oni imaju svoja posla te da Milojka ne bi trebalo to da interesuje, te je dodao kako su se on i Miljana ljubili.

Milojko je sav iznerviran zaprijetio Požgaju, te je napustio prostoriju dodavši Miljana da sada može da radi ono što hoće.

Nakon toga Miljana i Požgaj su još neko ostali u toj sobi naravno u svađi, a nakon  toga je svako otišao na svoju stranu.

Kako će se završiti ova afera ostaje nam da vidimo…

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments