Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Često smo svjedoci da se oko nas dešavaju strašne stvari. Neki od njih su stravična ubistva, pljačke, razni napadi, ali ovo će vas ostaviti bez daha.

Naime, prije nekoliko mjeseci u Srbiji je pokrenuta akcija u kome ljudi iz fondacije ˝Tijana Jurić˝ sprovode edukacije u osnovnim školama. Pored same edukacije o sigurnosti djeteta oni obavljaju i razgovore sa djecom. Na osnovu dosadašnjih rezultata u svakoj školi je barem jedno dijete seksualno zlostavljano.

Jedan od glavnih koji vodi ovu fondaciju nam je rekao kako se trenutno bavi jednim strašnim slučajem. Međutim o tome policija još nema nikakve dojave ali ono što trenutno može tvrditi je da je djevojčica u velikom strahu razgovarala o ovoj temi.

Jurić nam je prenio da se radi o jednom slučaju na kakav još on nije naišao u svom životu. Naime, radi se o 14-godišnjoj djevojčici, i ona živi sa svojom majkom. Međutim nju seksualno zlostavlja njen ujak. Majka znajući sve to samo je rekla djevojčici kako ne smije nikome to pričati.

Trenutno tim zajedno sa Jurićem pokušava da objasni djevojčici kako je ona žrtva, te da treba sve što joj se događa ispričati nadležnim organima.

Takođe smo dobili informaciju da je tu djevojčicu, njen otac tjerao od ranog djetinjstva na razne perverzije.

Mi se nadamo da će se ovaj slučaj što prije zatvoriti, te da će svi dobiti ono što zaslužuju.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments