Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna od najvećih zvijezda koja je blistala u prošlom ali i ovom vijeku je Lepa Brenu. Nju vjerovatno svi znate. Pored brojnih hitova koje je snimila za vrijeme bivše Jugoslavije, Brena je poznata i po sjajnim koncertima koji su se takođe održavali širom Jugoslavije.

Iako Brena trenutno ne radi istim tempom kao nekada i sada za važi za jednu od najvećih zvijezda koja se javila na našoj sceni. Međutim, Lepa je prije nekoliko dana bila u Njemačkoj.

Kako kaže tamo je imala zakazan koncert koji je bio fantastičan kao svaki, ali je takođe i posjetila neke svoje prijatelje. Međutim kada se vratila na beogradski aerodrom bila zatečena, jer joj nije bilo kofera. Naime to nije bio bilo kakav kofer jer se u njemu nalazila velika suma novca koju je dobila od koncerta.

Čim je Brena shbatila kako njenog kofera nema na traci odmah je napravila dramu na aerodromu. Iz osoblja su joj objasnili kako je njena prtljaga nekako izgubljena te da rade sve što je u njihovoj mogućnosti da je vrate.

Kofer sa nekoliko hiljada eura je pronađen već sutrada te je osoblje sa aerodroma odmah pozvalo Lepu Brenu. Pored toga što je Brena bila zauzeta porodičnim obavezama, odmah je stigla na aerodrom i prezela novac te sa osmijehom napustila aerodrom.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments