Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna od najvećih zvijezda na našim prostorima je Jelena Karleuša. Naime Diva u posljednje vrijeme doživljava baš neprijatne situacije koje utiču na njenu život.

Prvo je Jelena imala aferu sa poznatim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Nakon vođenja ˝bitke˝ između njih dvoje strasti su se malo smirile. Međutim nije još sve riješeno, trenutno su Jelena i Ognjen na sudu gdje će riješiti ovu dilemu.

Nakon toga Jelena je doživjela majke Divne Karleuše. Taj gubitak je baš dotukao Jelenu pa se nije javljala u medijima neko vrijeme. Međutim kada se osjetila jačom javila se ponovo na sceni.

Ali prije nekoliko dana počinju nove dileme za Karleušu. Kako saznajemo počele su se gasiti emocije između Jelene i njenog još zakonitog muža Duška Tošića.

Prvi korak je bio taj da su se otpratili na društvenoj mreži Instagram, te je javnost već tada bila šokirana. Međutim nakon toga Jelena je odmah napustila Srbiju te otišla u Tursku dok je Duško sa svojim kćerkama i sestrom u Kini.

Sazajemo kako Duško je čekao da 40 dana nakon smrti kako bi mogao da uruči Jeleni papire za razvod. Kako saznajemo većina misli kako je bilo očito da će se ovo desiti te da Duško neće moći preći preko prevare. A glavni razlog je bio sex afera sa Ognjenom Vranješom.

Advokat Duška Tošića nakon svega što se izdešavalo poslao je Jeleni papire za razvod. Naravno njoj tada nije bilo ništa jasno pa je tražila odmah objašnjenje.

Nakon nekoliko dana kada su se strasti malo smirili Jelena se oglasila samo jednom porukom na Instagramu koja mnogo otkriva.

˝Na ljudsko zlo, mržnju i zavist odgovaram samo tišinom˝ – napisala je Jelena

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments