Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutno jedno od najgledanijih i najpoznatijih muzičkih takmičenja na našem prostoru je Zvezde Granda. Iako ovo takmičenje traje već dugi niz godina, baš ove godine Saša Popović je ovo takmičenje prikazao u skroz novom formatu.

Pored samo natjecateljskog duha između kandidata dolazi i do natjecanja između žirija, odnosno mentora tih kandidata. Ovo takmičenje je gledano u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini ali i u Makedoniji.

Što se tiče mentora oni su: Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Dragan Stojković Bosanac, Djorđe David, Ana Bekuta, Viki Miljković ali i sama produkcija koju čine Saša Popović i Snežana Đuričić.

Međutim kako većina vas zna u posljednje vrijeme Jeleni Karleuši se dešavaju strašne stvari poput afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom ali i gubitak majke Divne Karleuše. Ovaj gubitak ju je baš dotukao.

Baš zbog tog gubitka Jelena na određeno vrijeme nije bila prisutna na snimanju Zvezda Granda. Međutim kada je ona osjetila da se može vratiti ponovo je preuzela ulogu mentora.

Naime, kako saznajemo Jelena je prije nekoliko dana na snimanju bila ponižena od strane jednog kandidata. Kako svi znate Jelena važi za jednog od najstrožijih članova žirija. Ali ovaj put zbog toga što je previše stroga bila je iznenađena i nije znala šta ju je snašlo.

I ovaj put Jelena je počela da kritikuje jednog takmičara koji je sve slušao šta mu je ona govorila. Ali u jednom trenutku takmičar je hladnokrvno sišao sa bine prišao do stola gdje je sjedila Jelena te ju je pljunuo u facu. Ona je u tom trenutku ostala nepomična, sjedeći na svojoj stolici.

Naravno, produkcija je to isjekla te, ta situacija neće biti prikazivana u emisiji.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments