Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Danas smo vam pripremili prilog o jednom zaista poznatom glumcu. Jednostavno gotova pa je nemoguće da niste gledali barem jedna film ove legende.

Naime, radi se o zvijezi Pirsu Brosnanu, koji nas je sve oduševljavao u svojim filmovi. Međutim uloga koja ga je najviše proslavila je uloga u filmu ˝James  Bond˝.

Pored toga što nas svaki put oduševi svojom glumom u filmovima, takođe nas je počeo oduševljavati i dešavanjima koja mu se događaju u privatnom životu.

Naime, radi se o fizičkom izgledu njegove žene. Iako su mnogo kako mediji tako i ostali ljudi pokušali da se umiješaju u njegov život kritikovajući debljinu njegove žene.

Međutim, on je u braku sa svojom ženom još od davne 2001. godine, što znači da ove godine njihov doživljava punoljestvo. Iako za njim lude mnoge žene koje obožavaju njegovu gluma, takođe se Pirs može pohvaliti i pozitivnim osobinama koje ga krase.

Jednom prilikom kada je Pirs davao izjavu jedan novinar se dotakao teme koja je vezana za izgled njegove žene a njegov odgovor je zatekao sve prisutne.

Naime, novinar mu je postavio pitanje kako mu ne smeta debljina njegove žene, na šta je on džentlmenski odgovorio.

˝Ja nju uvijek podržavam. Trenutno ona vodi dijetu i ja joj pomažem u tome, ali bez obzira na to meni ni najmanje ne smeta njena kilaža. Takođe je naveo kako je voli bez obzira kako ona izgleda i da ona za njega jako posebna žena˝ – rekao je Pirs

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments