Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna od najvećih zvijezda sa našim prostora je Seka Aleksić. Seka se prvi put javila na estradnoj sceni još 2002. godine. Od tada pa sve do dan danas snimila je mnoge hitove kao i održala mnoge koncerte po kojima ćemo je pamtiti.

Međutim posljednjih godina mediji iz dana u dan pokušavaju saznati koje je Seka vjere ali im još to nije pošlo za rukom. Pored medija koji toliko žele saznati religijsku pripadnost ove zvijezde postoji i određeni broj fanova Seke koji se zanimaju za ovu temu.

Zbog tolike želje javnosti da sazna religijoznu pripadnost Seke mi smo se potrudili da saznamo nešto o tome. Nakon nekoliko dana došli smo do Seke te održali intervju.

U intrvju Seka nam je otkrila kako je trenutno najsretnija jer ima dosta vremena koje provodi sa svojim mužem, ali i sa sinom. Što se tiče karijere otkrila nam je kako snima trenutno niz pjesme koje bi mogla krunisati albumom.

Nakon razgovora o njenoj karijeri, Seka je progovorila o privatnom životu i otkrila je na pitanje koje je mnoge mučilo.

˝Rođena sam u mješovitom braku i nije mi problem da to priznam. Moj otac je pravoslavac, a majka je muslimanka. Ona me je od malena učila da moram da poštujem sve vjere bez obizira na sve i da sama odaberem koju ću vjeru uzeti. Naravno ja sam zadržala obje vjere, te se u mojoj porodici slavi i Božić i Bajram˝ – rekla je Seka Aleksić

Mi se nadamo da će Seka što prije izbaciti album i da ćemo još dugo uživati u njenim hitovima.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments