Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Često smo svjedoci kako se oko nas dešavaju stravični događaji. Pa tako kako svi gotovo pa i navikli desio se šad aviona, a svi putnici su poginzli.

Prije par dana desila se velika tragedija. Naime, kako saznajemo došlo je do pada aviona u Teksasu. Za sada po nezvaničnim informacijama saznajemo kako je poginulo svih 6 putnika.

U jutarnjim satima oko 9 sati ujutro po lokalnom vremenu avion se srušio. On je išao prema aerodromu u Krevilu koji je udaljen oko 110 kilometara od San Antonija. Sve ove informacije smo dobili od FFA.

Naime, radi se o dvomotornom avionu u kome je bio pilot zajedno sa 5 putnika. Tačan razlog pada aviona još uvijek nije poznat, ali policija je trenutno zajedno sa istražiteljima FAA ali i sa Nacionalnim odborom za sigurnost u saobraćaju na terenu.

Trenutno se vodi obezbjeđenje mjesta, nakon čega će da uslijedi sama israga i utvrđivanje razloga pada aviona.

Potparol Savezne uprave za avijaciju (FFA) Lunsford je istakao da je avion  poletio s aerodroma blizu Houstona i da se srušio oko deset kilometara sjeverozapadno od Općinskog aerodroma u Kerrville.

Trenutno imamo ove informacije za vas, a kada se završi istraga obavijestit ćemo vas o daljem postupku koji će se obaviti.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments