Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pored brojnih nereda koji se dešavaju u svijetu poput pljačke, ubistva ovaj put se radi o nesreći koja ima dvojne posljedice. Naime ova nesreća se desila u Italiji a o čemu se radi sada ćemo vas upoznati.

Prije par mjeseci došlo je do saobraćajne nesreće. U toj nesreći život je izgubila žena koja je tu bila kao pješak. Sa druge strane je bio vozač auta Fiat koji je prebrzom vožnjom prošao kroz crveno te tako usmrti mladu Robertu.

Roberta je bila u braku sa Fabiom i oni su živjeli zaista dobrim životom sve do te nesreće. Nakon stravične nesreće koja se desila policija je uzela slučaj u svoje ruke.

Na sahrani koja je bila najtužnija koju pamti grad Vastu bilo se sve po protokolu. Nakon sahrana porodica je odlučila da održi proteste koji su bili pod imenom ˝Pravda za Robertu˝. Pored protesta takođe i na drušvenim mrežama je vođena dilema što se tiče ove saobraćajne nesreće.

Nakon nekolio dana od tog ubistva nakon što je muž Fabio shvatio kako policija ništa ne poduzima on je odlučio da on uzme stvari u svoje ruke.

Naime, ubicu je našao nakon nekoliko dana. Čim ga je našao, došao je njega rekao mu par riječi te mu je tri puta pucao u stomak.

Nakon ubistva odmah je sve obijasnio svojoj porodici šta je uradio, otišao na groblje svoje žene te se sam predao policiji.

Mnogi su podržali Fabia te smatraju kako je uradio pravu stvar.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments