Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Iako živimo u vremenu gdje su hirurzi imaju jako puno posla prije to nije bilo tako. Tako jedan od dokaza je Jean Birn. Ona je prije 10 godina živjela normalno sa svojim mužem bez obzira na svoj izgled.

Međutim jednom joj je muž zamjerio što izgleda kao muško, zbog malih grudi. Nakon toga još u to vrijeme odlučila je da počne mijenjati svoj izgled te je otišla hirurgu.

Kako kaže ona je i prije svega što se dešavalo bila svjesna kako ima male grudi, ali je imala veliki strah od operacije pa nije pomišljala na operaciju sve dok joj muž nije to rekao.

Nakon toga odlučila imala je 5 operacija koje je finansirao njen suprug. Od njih 4 operacije su ugradnja silikona. Kako kaže kada se sve sabere njene operacije su koštale oko 23 hiljade eura.

Međutim nisu sve operacije prošle kako treba. Jednom prilikom kada je došlo do operacije koja je čak došla i do javnosti. Glavni razlog je bio hirurg koji je izabrao pogrešne implante.

Nakon svih operacija koje su bile koje su bile kako kaže jako bolne. Jedno prilikom je došlo i do toga da su joj se grudi opustile te je morala da ih podiže.

Nakon svega ni dan danas njene grudi nisu kakve bi trebale biti jer ima velike oziljke. TAkođe kako kaže da se jako kaje zbog svih operacija koje je uradila.

˝Kajem se zbog svega što sam uradila. Uradila sam to zbog muža, ali ga ne krivim i on je sada promijeniosvoje mišljenje što se tiče velikih grudi. Ipak on mi je pomogao da pređem preko svega toga i danas živimo normalnim životo˝ – rekla je Jean Birn

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments