Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Iako živimo na prostoru gdje poljoprivrednici nemaju baš neki status, i ne žive nekim lagodnim životom ipak ima izuzetaka. Prije nekoliko dana smo čuli za porodicu Vučević, te se uputili u Kragujevac.

Pored toga što su jako napredni u poljoprivredi kojom se bavi čitava porodica, među njima ima i sin Nemanja Vučićević. On je najbolji student Univerziteta u Kragujevca. Pored toga što je najbolji student,  on takođe redovno pomaže svojim u poljoprivredi.

Kada smo obavili intervju sa Nemanjom on nam je otkrio kako na Institut za metematiku i informatiku. Trenutno ima 22 godine i on je najbolji na student. Takođe nam je otkrio kako on i dalje pomaže svojoj porodici u poljoprivredi te tako razvijaju svoju poljoprivredu.

U razgovoru sa njegovim roditeljima su nam otkrili kako on pored svog učenja sam želi da pomogne svojim roditeljima kako bi što brže obavili svoje poslove ali i unaprijedili svoju poljoprivredu. Rekli su nam kako su jako iznenađeni što se bavi matematikom jer se svako u njihovoj porodici bavi poljoprivredom.

Takođe smo saznali kako je Nemanja studnet koji ima prosjek 10.00 i nikada tokom svog školovanja nije pao niti na jednom ispitu.

Već nekoliko dana se vrte inormacije o ovom mladiću na društvenim mrežama te ukoliko neko želi da mu pomogne koju god mrežu da otvori saznat će nesšto o njemu.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments