Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekoliko dana desila se velika saobraćajna nesreća. Naime, za nju se smatra da je najveća saobraćajna nesreća koja se desila ove godine u Boliviji.

Kako smo saznali od vlasti oni prenose da se radi o zaista ozbiljnoj saobraćajnoj nesreći. Kako smo saznali od njih kažu da je autobus nepoznatim uzrokom skrenuo sa puta gdje je pao u provaliju od 200.

Oni sa nam rekli da nam samo to mogu za sada reći, pa smo mi odlučili dalje informacije dobije od policije. Oni nam otkirvaju kako je autobus koji je pao u provaliju od 200 metara ima velike posljedice. Takođe su nam rekli kako se saobraćajna nesreća desila u bolivijskog Amazoniji.

Naime, u ovoj nesreći 25 putnika je poginulo, dok njih 24 je ranjeno i prebačeno u bolnicu. Policija za sada radi sve što je u njihovoj moći te pokušavaju da izvade sva nastradala tijela.

Sledeći dan šef bolivijske policije Yuri Calderon nam je otkrio kako je bus preticao automobil koji je se nalazi ispred njega. Nakon toga je stiglo vozilo iz suprotnog pravca gdje je autobus izgubio kontrolu te je tako bus pao u provaliju od 200 metara.

Trenutni predsjednik Bolivije, Evo Molares koji je trenutno u posjeti Argentini izjavio je sućut obiteljima nastradalih.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments