Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekoliko dana Hilari Klinton je dala izjavu za jedan američki maganzin, gdje se baš i nije kontrosila. U ovom intervju ona je govorila o mnogo tema, ali mnogi su ostali zaprepašteni kada su čuli šta je rekla o bombardovanju.

Naime, otkirla je kako je ona svog muža, tadašnjeg predsjednika SAD, Bila Klintona nagovorila na bombardovanje Srbije. Pokušavala ga je nagovarati na mnoge način dok se on u početku protivio. Međutim poslije nekog vremena riješio je sve jedan telefonski razgovor.

Naravno, on to tada nije htio uraditi zbog reakcije NATO. Međutim poslije je sve došlo na svoje rekla je Hilari Klinton.

Pored toga što je djelovala na bombardovanje Srbije, ova žena nije unijela nemir u svijet samo na ovaj način. Ona je takođe djelovala na ubistvo Gadafi i mnogih drugih stvari.

Iako je profesija ove žene da bude advokat, uz pomć njenog muža Bil Klintona ona je dobila tako visoko mjesto u svijetu. Dok je Bil bio još na vlasti ona je otvoreno govorila o svim njihovim dogovorima i mogućim napadima na druge države.

Mnogi poslije ovog intervju nisu vjerovali ono što gledaju, ali evo sada je otkrivena mračna strane Hilari Klinton. Da biste se i vi uvjerili u to, mi smo vam pripremili video prilog u kojem govori otvoreno o svemu.

Pogledajte:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments