Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poznati Hrvatski glumac:Josip Zovko je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila prije dvadesetak dana.Tada su se 2 automobila sudarila u mjestu Grudsko Vrilo na magistralnom putu Grude-Goricxa.

Poslije tog saznanja svi su bili u velikom šoku i nisu mogli da vjeruju šta ih je snašlo.

“Ne znam stvarno šta da vam kažem.Mi smo svi u veliko šoku i nevjerici.Kada spomene Josipa za njega me vežu stvarno lijepi počeci.Mi smo zajedno počeli da snimamo razne serije i filmove za hrvatsko tržište.”-rekao je Vedran Mikota.

Velika tragedija je bila zaedsila njegovou porodicu.Tada je njegov rođeni brat sredinom 2017.godine Ante Zovko koji je ima 46 godina i bio je trgovac automobila,nestao i njega su pronašli nakon 40 dana potrage.

On je nažalost ubijen i to u garaži svog partnera Rudolfa Ožića Bašića,te su odlučili da ga bace u jednu obližnju septičku jamu,

Sve dok je trajala potrebala,policija je pregledala tu septičku jamu kod Ožićeve kuće ali njegovo beživotno tijelo naravno da nisu tada pronašli.

Ali nakon 40 dana potrage za njim,policajci su odlučili opet da pređ isti teren i tada su ga pronašli baš u toj jami.On je bio bačen odmah ali nije u tom trenutku na početku kada je policija pregledala,njegovo tijelo nije isplivalo na površinu.

 

 

Na samom početku nije bilo kontrenih dokaza da je ubica Ožić koji je takođe bio trgovac automobila,već su ga cijelo vrijeme tretirali kao svjedoka.Ali on je tri puta mijenjao svoj iskas i davao potpuno lažne informacije.

Policija je to primjetila i od tog trenutka krenula da ga gleda kao glavnog osumnjičenog,ali rtek kada je on htio sebi da oduzme život.Tada je završio na psihijatrijskoj klicini.Kada je pušten iz bolnice 1.jula on se objesio na verandi svoje porodične kuće.

Pronađena je i oproštajna poruka u kojem je napisao da su njegovi potezi za sve što je unčioni finansijski problemi te je Ožić navodno Zovku dugovao 45 hiljada kuna.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments