Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Aleksandra  Prijović,poznata mlada folk pjevačica i njen muž Filip Živojinović su postali roditelji malenom dječaku,6.marta 2019.godine.

Maleni je dobio ime Aleksandar,a kako je rekao Filipov brat,Stefan,bebica je premirna i ne pravi nikakve probleme.On kaže kada god bih došao njima u posjetu,maleni Aleksandar je spavao te kaže Stefan da sve za sada ide super tokom.

On iz dana u dan raste,mijenja se.Filip i Aleksandra uživaju jako u ulozi oca i majke.Ja se trudim kada god mogu da odem do njih ,da ih posjetim i viidm malenog.Moram da kažem da je neka nova i posebna ljubav i energija ušla u naš dom.-rekao je on,te okrio na koga maleni Aleksandar liči.

“NA POČETKUJE TO BILO JAKO TEŠKO DA SE PREPOZNA,ALI TO JE NARAVNO NORMALNO,ALI KADA GA GLEDAM IMA OBLIK OČIJU NA FILIPA.”

 

Kada su ga upitali da li je neku promjenu primjetio na ponosim novim roditeljima,on je rekao:
“Možda se jesu promijenili a možda pak i nisu.Mislim da se gotov svi roditelji promjene nakon određenog vremena kada se osjete u ponosnoj ulozi majke i oca”-rekao je Stefan.Rekavši kako tek treba da se desi neka interakcija,riječ nova pokret,jer je bebica još uvijek malena.

“Sada je jako rano.Sada nastupa nespavanje,nerviranje i velika odgovornost.-kroz smijeh kaže pjevač.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments