Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Već malo duže vrijeme se vodi polemika o Emiru Kustarici i tome šta je zapravo on. Međutim poznati reditelj je izjavio prije par dana nešto, što je sve šokiralo.

Kao što većina vas zna Izetbegović je izjavio kako smatra da je Kustarica veliki izdajnik bošnjačkog naroda. Nakon toga Kustarica je samo rekao kako je to samo mržnja jer ga oni proganjanju čak od 1981.godine.

Kako su se tako počeli zatezati odnosi mi smo odlučili da obavimo intervju sa Emirom da vidimo zapravo o čemu se tu radi.

Kustarica je rekao jednu jako zanimljivu rečenicu koja glasi. ˝Ne razumijem zašto me toliko proganjanju. Nije mi jasno kako ja mogu biti izdajnik bošnjačkog naroda, kad ni ja sam po riječim Izetbegovića nisam bošnjak ˝

Nakon toga došlo je do velike sumnje u javnosti, te niko zapravo nije bio siguran u šta da vjeruje. Ali u međuvremenu Izetbegović je rekao kako bi zabranio Emiru da radi bilo šta u njegovoj državi.

Nakon toga Emir je odlučio da nam malo opširije opiše šta se tu zapravo dešava.

˝Izetbegoviću je bitno samo da ima veliki autoritet, ali za razliku od njega ja taj autoritet stvaram na orginalan način dok se on vodi prošlošću.˝ rekao je Emir

Nakon što je Izetbegović odbio Kustaricu, pa samim tim i spriječio snimanje filma ˝Ljubav i rat˝ na našim prostorima, javila se Akademija nauke Republike Srpske. Oni su zapravo ponudili Emiru da snima taj film na njihovim prostorima.

Emir nam je takođe rekao kako još ništa nije sigurno za snimanje filma, te da će se sve riješiti u skorije vrijeme.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments