Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Velike promjene su se desile u rijaliti programu “Parovi.Strasti između Milijane Boganović i Aleksandra Požgaja je svakim danom sve veća.

Ali niko do sada nije znao da ona ize sebe ima jako veliku prošlost,ali ona se trudi da to sakrije od svih,a o raznim detaljima ona ne želi u javnosti da priča i da iko za to sazna,

Razni mediji su došli do informacija kada im se javio jedan stariji gospodin i odlučio da dostavi određene zajedničke slike na kojem se nalae on i mlada Milijana u raznim izazovnim pozama ,koje nisu prijateljske.

-Ne znam šta da vam kažem? Milijana je jako vatrena djevojka.Ja sam inače starija djevojka,skoro idem u penziju ali sam i dalje jako sposoban i vitalan.Sa njom sam bio prije par godina ,možda oko3,4 sata ne sjećam se tačno ni ja.Siguran sam sto posto da nije bila tada maloljetna.Mi smo se slučajno sreli u jednom lokalnom restoranu a onda je krenula da pronađe moj broj telefona jer sam inače jako ugledan advokat u gradu.-krenuo je priču Miljanin bivši dečko.

 

Kada smo se prvi put vidjeli vidio sam da ona pokušava da navali na mene,Mi smo odlučili da spavamo skupa i tada sam krenuo da budem sa njom u vezi.Na početku naše veze ja sam joj davao novac.Od 50 do 100 eura,koliko god sam imao u tom trenutku i kako se ona pokaže tada.Vrlo često je od tog novca kupovala obuću, a zatim je dolazila meni da mi pokaže šta je kupila.-nastavlja on priču.

-Ja nju nikada nisam plaćao kao prostitu

ku,ali mogu reći da sam je koristio nekada i to plaćao.To kada sam joj davao novac to je bilo stvarno od srca.Njeni roditelji su jako sirmoašni,ali u seksu da ne pričam šta voli.Ostatak priče nije za javnost,to ću da zadržim za sebe.-završava on.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments