Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Bojana je žena koja ima 45 godina i trenutno je u vezi. Međutim ona i nije baš nešto zadovoljna sa sadašnjom vezom. Sada ćemo vas malo bolje upoznati sa Bojanom. Ukoliko neki smatraju da su baš osobe za Bojanu mogu slobodno da se javi.

Zdravo. Ja se zovem Bojana i imam 45 godina. Trenutno živim u Banja Luci. Inače sam stomatolog i već neko vrijeme već radim u jednoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji. Jako sam zadovoljna i sretna poslom koji radim. Jednostavno to me ispunjava i volim kada nekome učinim uslugu ovakve vrste.

Međutim ja imam potpuno drugačiji problem. To je ljubav. Najveći problem za mene je ljubav jer nisam još našla čovjeka koji je za mene. Trenunto sam u vezi sa jednim čovjekom ali jednostavno nije to to.

Ta veza je jako burna i problematična. Ali takođe i on je previše ljubomoran, posesivan i problematičan. Njemu jednostavno sve smeta, ne želi ništa zajedno da radimo. Koliko god da mu pokušavam udovoljiti, njemu to jednostavno smeta.

 

U jako sam nezgodnoj situaciji i imam želju da odem od njega te da nađem srodnu dušu sa kojom ću sretno živjeti i sa kojom ću se slagati u svemu.

Nekada sam i pokušavala da ga napustim ali on mi je prijetio i govorio kako će mi svašta uraditi. Ukoliko ima neko da me razumije i želi mi pomoći neka se javi.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments