Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutno jedna od najzanimljivijih učesnica, u reality showu ˝Zadruga˝ je Luna Đogani. Luna Đogani je u prošloj sezoni ovog reality showa imala mnoge ispade i probleme, ali ove sezone je počela jako dobro te iz dana u dan sve oduševljava.

Prije par dana je održano takmičenje u okviru ovog reality show pod imenom ˝Zadrugovizija˝. Na tom takmičenju nastupaju svi učesnici reality show gdje pokazuju svoje pjevačke sposobnosti.

Ovaj put na takmičenju po SMS glasovima pobjedila je Luna Đogani. Naime, mnogi su bili oduševljeni nakon njenog nastupa jer je kako kažu počela da gradi svoju karijeru.

Luna je pjevala pjesmu Nikolije koja se zove ˝Alkohola litar˝. Pored jako dobrog glasa, Luna je sve očarala svojom harizmom i svojim scenskim nastupom gdje je dominirala.

Nakon njenog nastupa koji je bio fantastičan, uslijedile su ovacije iz publike, a nakon toga i pozitivni komentari od strane žirija.

Sandra Afrika je rekla Luni kako smatra da je njen nastup jedan od najkvalitetnijih koji je vidjela te večeri, i da će joj pružiti punu podršku ukoliko se nastavi baviti ovim poslom.

Među žirijem je bila i poznata Nada Topčagić koja joj je rekla samo riječi hvale. Njen nastup na Youtube je nakon samo jedan sat od objavljivanja imao 70.000 pregleda, dok sada ima puno više.

Ukoliko želite vidjeti nastup Lune Đogani, možete ga pogledati u video prilogu ispod.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments