Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Iako nas u ovoj godini napuštaj mnogi glumci, pjevači, na žalost svih nas desila se još jedna smrt koja je šokirala mnoge. Radi o jednom jako poznatom glumcu. Nakon ovoga velika tuga je prisutna.

Naime, velika zvijezda Džesi Lorens Freguson koja je rođena 1941. godine, nas je napustila. Džesi nas je zabavljao u svojim filmovima koji će uvijek pamtiti.

Neki od tih filmova su: Duga noć, Princ tame, Amazon, i mnogi drugi. Međutim uloga po kojoj ćemo ga pamtiti je iz filma ˝Žestoki momci˝ gdje je doživio najveću popularnost.

Iako je vodio baš zanimljiv život poput prave zvijezde, posljednjih par godina se povukao i sretno živio sa porodicom.

Veliki glumac nas je napustio u svojoj 77. godini. Kako saznajemo njegov sin rekao kako ga samo našao u dnevnoj sobi kako leži. Takođe je naveo kako je bio upaljen televizor.

Nakon toga sin Džesija je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć koja je odmah došla. Tu su se zadržali neko vrijeme, a kada su konstatovali smrt iznijeli su tijelo iz kuće.

Njegov  sin je takođe naveo kako Džesi nije bolovao ni od kakve bolest, a to nam je potvrdila policija koja je rekla da je Džesi umro prirodnom smrću.

Mi smo vam pripremili biografiju u obliku videa, u znak sjećanja na ovog glumca.

Pogledajte:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments